Laden Evenementen

Beschrijving

Het Visserijmuseum organiseert in de herfstvakantie een kindervoorstelling. Niemand minder dan vijfvoudig Nederlands kampioen goochelen Hilbert Geerling komt optreden in Café Restaurant Aan de Haven aan de Reitdiepskade 20b in Zoutkamp. Misschien kennen jullie hem van het tv-programma De Magische Winkel of van Zappelin. Het leuke is dat Hilbert ook nog uit de buurt komt!

Hilbert houdt van verhalen. Verhalen hebben toverkracht. Ze zorgen ervoor dat je op het puntje van je stoel gaat zitten om je mee te laten voeren naar een wereld waarin alles kan. Hilbert heeft een kast vol van dat soort verhalen. In ieder laatje zit een verhaal … én een goocheltruc! Over zijn strenge schooljuf of een ontsnapte tijger. Of de zuurtjesfabriek, waar het proces van watje tot zuurtje wordt getoond.

Houd jij ook van verhalen? Houd jij ook van goochelen? Ga dan maar eens lekker zitten voor een voorstelling vol humor en toverpret.

Praktische info

Datum: donderdag 20 oktober

Aanvang: 14.00 uur, zaal open vanaf 13.30 uur

Duur van de voorstelling: circa 45 minuten

Geschikt voor: kinderen van 4 tot 12 jaar

Locatie: Café Restaurant Aan de Haven, Reitdiepskade 20b, 9974 PJ Zoutkamp

Prijs: € 7,50 voor zowel kinderen als volwassenen

Reserveren via: activiteiten@visserijmuseum.com

Benodigde gegevens: voor- en achternaam, aantal kinderen, aantal volwassenen, mobiel nummer

Houd er rekening mee dat de bevestigingsmail in de spambox terecht kan komen. Mocht je geen bericht hebben ontvangen, neem dan even contact op met de organisatie via 06 – 39 34 98 74.

Goochelaar Hilbert, gastvrouw Marlina en de vrijwilligers van het Visserijmuseum verheugen zich erop jullie te ontmoeten bij de voorstelling!