Dit evenement is voorbij.

Beschrijving

De historische garnalenkotter ZK 4 Albatros vaart tijdens de zomermaanden door het unieke Reitdiepgebied met de Beurtvaart. Onderweg vertelt een gids van Het Groninger Landschap u het een en ander over de prachtige omgeving.

Er wordt geluncht in Garnwerd met een schitterend uitzicht op het Reitdiep. Een wandeling door het wierdedorp leidt u langs de vele monumenten. Aan het begin/einde van de dag kunt u het Noordelijk Scheepvaartmuseum in Groningen en het Visserijmuseum in Zoutkamp bezoeken. Een taxi brengt u terug naar uw opstapplaats.

NB: op zaterdag vaart de ZK 4 van Zoutkamp naar Groningen, op zondag van Groningen naar Zoutkamp.

Praktische info

Datum: zondag 19 september

Tijdstip: van 09.00 tot 17.45 uur

Opstapplaats: Noordelijk Scheepvaartmuseum, Brugstraat 24, Groningen

Eindpunt: Visserijmuseum, Reitdiepskade 11, Zoutkamp

Let op: u wordt met de taxi teruggebracht naar Groningen

Prijs: € 65,00 per persoon (incl. koffie/thee, lunch en taxivervoer)

Reserveren: via telefoonnummer 050 – 312 22 02 of per e-mail: zk4@noordelijkscheepvaartmuseum.nl

Zelf meenemen: een warme trui/jas en eventueel regenkleding.