Op zoek naar een bijzonder familie-uitje?

De historische garnalenkotter ZK 4 Albatros is bijna 100 jaar oud en mag met recht varend erfgoed worden genoemd.

Het Visserijmuseum organiseert unieke vaartochten op het Reitdiep, het Lauwersmeer en de Waddenzee. Het schip is te huur inclusief bemanning. Bent u natuurliefhebber en op zoek naar een bijzonder familie-uitje op het water? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Opstapplaats is Zoutkamp, één van de 50 mooiste dorpen van Nederland. Arrangementen worden in overleg met u op maat samengesteld. Meer weten? Neem dan contact op met schipper Tjark Visser via telefoonnummer 06-22477750 of per e-mail: zk4@visserijmuseum.com

In verband met de coronamaatregelen hanteren we een maximum van 10 passagiers (exclusief bemanning). Bovendien geldt er een maximum van 3 of 4 gezinnen/huishoudens, afhankelijk van de samenstelling. Op deze manier kan aan de eis van 1,5 meter afstand worden voldaan.

Mogen onze enthousiaste vrijwilligers u binnenkort verwelkomen aan boord van de ZK 4?